OVO JE KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ, ALI ČEKAJTE DA VIDITE DRAGANINOG SINA: Ovakvog FRAJERA još niste vidjeli (FOTO)

  0
  2059

  Sama Dragana Mirković ističe da se njezin sin Marko i kći Mauela ne vole isticati i da ih javni život ne privlači.

  Javnosti je poznato da folk diva Dragana Mirković iz braka s Tonijem Bjelićem ima dvoje djece, Marka i Manuelu.

  Marko je brat dvije godine stariji, a mlađa Manuela ne izražava nikakvu želju da bude dio estrade, a jedna je ponuda bila potvrda toga, što je Manuela odlučila odbiti.

  Dragana se našla na ekskluzivnoj zabavi tijekom odmora u Monte Carlu, a pristup su imali članovi prestižnog zatvorenog društva, uključujući popularnog dizajnera Philipa Plainea.

  Divio se Manueli, koja je izrasla u pravu ljepoticu, zgodnu i lijepu djevojku visoku čak 182 cm. Odmah je pitao zanima li je modeling, ali onda je sramežljivo odgovorila da o tome nije razmišljala.

  Svi u Monte Carlu obratili su joj se s prijedlozima da se okuša u manekenskom poslu jer ima jako dobre predispozicije. Za sada nema takvu želju, mora priznati da je donekle sretna zbog toga, samo o njoj ovisi hoće li promijeniti mišljenje, rekla je Dragana i dodala:

  – Manuela još uvijek ima vremena odlučiti kojim će profesionalnim putem krenuti, čini se da će odabrati neku vrstu umjetnosti, to će biti njezina odluka, u koju se Dragana i Toni neće sigurno miješati – rekla je tada pjevačica za medije.

  A evo kako izgleda njezin sin, mnogi kažu da je izrastao u pravog frajera

  LEAVE A REPLY