SRBIJA U ŽALOSTI! Nije joj još puno ostalo, Lukićka napisala TESTAMENT, NJOJ ostavljam sve(FOTO)

  0
  2653

  Lepa Lukić pjevačica je koja je, vjerovali ili ne, na balkanskoj sceni već 40 godina. Možda najduži od svih. Njezini veliki hitovi obilježili su čitavu balkansku scenu, a najveći hit zasigurno je “Srce je moje violina”, koji je do sada obrađivan stotinama puta u raznim verzijama.

  Međutim, i njoj su došle godine, tako da se posljednjih 10 godina zapravo gotovo nikad nije bavila glazbom. Priča se da se posvetila alkoholu, a zbog toga su je svi počeli izbjegavati, počela se kockati kao luda, pa ne može imati ni 10.000 eura kad uđe u kockarnicu. Njezin bivši suprug preminuo je prije par godina, koji je, međutim, u Kanadi imao velik kapital i ono što je naslijedila od njega, a ona se uspjela izvući, pa se našla u bezizlaznoj situaciji.

  U posljednjih par godina možemo je neprestano gledati u raznim reality programima, gdje ulazi samo da zaradi, kako bi se riješila velikih dugova koje je napravila svojim kockanjem. Posljednjih godinu dana posebno je bolesna i morala je ponovno ući u Parovi, a kako kruže glasine, dogovorila se s Milomirom Marićem da podmiri svoj dug iz beogradskog kockarnice, a ona će ostati u Parovima, koliko god zapravo bilo. i potrebno.

  Vjerovali ili ne, u oporuci koju je sačinila prije mjesec dana odlučila je svoj restoran, 2 stana i ušteđevinu prepustiti svom rođaku koji će se morati brinuti o svojoj mački koju je udomila prije 9 godina. Nikad nije imala djece i jako se vezala za mačku koju je našla na ulici.

  LEAVE A REPLY