Jedna od najmonstruoznijih i lepih žena Jugoslavije završila u zatvoru: DANAS DRUGA OSOBA, vlasnica VELIKE FIRME?

  0
  1981

  Vjerujemo da su do sada gotovo svi čuli za legendu o Šefki Hodžić, ženi koju je društvo izdalo, a koja je izdala sve ljudsko ako je doista počinila takav zločin. Naime, ljudi nikad nisu prestajali razgovarati o njoj, ali postoje razne teorije o tome što joj se zapravo dogodilo. Neki tvrde da jest, drugi kažu da nije, a sa suda potvrđuju njezinu priču da joj je dijete dovedeno i da joj je rečeno da se brine o njemu i brine o njemu, a da je za smrt saznala tek ujutro. njegov prijatelj Alija.

  Naime, Šefka je osuđena zbog ubojstva svoje trudne prijateljice koja je trebala roditi, navodno zato što nije mogla imati djecu, te što je navodno lažno zatrudnjela, a kad je vidjela da dolazi vrijeme prije poroda, navodno je napravila plan uzima Alijino dijete i kaže da je rodila kod kuće. Za Shefku su govorili da je jedna od najljepših žena u njenom kraju, crnokosa i svijetle puti te da je bila vrlo sretna sa svojim suprugom sve dok nije dobila potomstvo, kada se pretpostavilo da je u pitanju i da ne može. zatrudnjeti.

  Sav taj pritisak oko tradicije i kako žena nije ništa ako ne može roditi natjerao je Šefku na ovo. Iako je kod nje sve pronađeno, Šefka joj uvijek govori da nije ona kriva, a kasnije su se pojavile teorije kako joj je dijete dovedeno. Iz zatvora je puštena ranije, a potom se navodno udala u Vojvodinu, dok danas postoje priče da je u inozemstvu i da ima svoju tvrtku.

  LEAVE A REPLY