IZBACILA GA IZ KUĆE: Kad su čuli šta mu je govorila, svi u čudu OSTALI – OTIŠLA SKROZ NA SKROZ

0
1259

Mnogi bi se složili s opisom da je ona jedna od najvećih dama na pop sceni, žena koja traje već desetljećima i koja je uvijek izgledala lijepo, pristojno i elegantno te nikada ni u čemu nije pretjerala. Snežana Đurišić iza sebe ima dugu karijeru, ispunjenu morem hitova koji se danas pjevaju u svim smjerovima, ali mora se priznati da malo tko zapravo može otpjevati njezinu pjesmu na pravi način. Iako je veliki broj kandidata, posebno u Zvezdi Granda, pokušao, samo je nekolicina uspjela izvesti njezinu pjesmu na korektan način, a Snežana je pohvalila kandidatkinju Slađu Zubčević, koja je nova u sportu, kao prvu koja je savršeno otpjevala “Lepi moj”

Naime, što se tiče Snezaninog privatnog života, svi znamo da nikad nije voljela previše pričati o tome ili dijeliti neke detalje, ali svi na njoj promjene vide u pozitivnom smislu otkako je stupila u kontakt sa poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem. Njih su dvojica, naime, godinama zajedno, a iako ih neki sve ovo vrijeme pokušavaju razdvojiti pogrešnim informacijama, i dalje su vrlo snažni i idu dalje, do novih pobjeda. Snežana je odlučila preskočiti nastupe i kontakt s velikom gužvom tijekom cijelog ovog razdoblja krune, a Zvezda Granda na snimanje ide s velikim oprezom.

No, budući da je Vanja liječnik, kaže da joj je svejedno kad se vrati kući i da se uvijek mora presvući i okupati, a čak mu je rekla i da ne može spavati s njim nakon 24-satne službe, te da može spavati samo ili u drugoj sobi ili u kući. Vanja je razumije i ne žali se, on je svega svjestan i sam.

LEAVE A REPLY