Bosanska legenda Emir, OPET OŠTRO! “Amerikanci treba da shvate da je Srbija AŽDAJA kojoj treba odseći glavu!” I ja imam PAR IDEJA…

  0
  17572

  Cijela priča o nesretnom ratu od prije 30 godina koji je izbio u bivšoj Jugoslaviji još nije prošla. Ljudi su u nekim zemljama još uvijek otrovani nacionalizmom, a najgore od svega je što je osoba izuzetno povrijeđena kada o nekim perifernim stvarima, poput nacije, govore slavne osobe. Takvih likova ima na sve strane.

  I tako ti ljudi, umjesto da koriste svoj utjecaj i moć, za širenje pozitivne energije, ljubavi i suživota, oni govore o tome kako otvoreno mrze druge nacije, i pretvaraju se da su sudac i bog, a što je najgore, to čine u medijima i na televiziji kamere i emisije koje gleda milijuni gledatelja. Emir Hadžihafizbegović, poznati bh. Glumac, jedan je od njih, koji je poznati srbomrzac, i koristi svaku moguću priliku da na bilo koji način podrži Srbiju.

  Ovako je ovih dana na društvenim mrežama tekla njegova izjava i jedno izlaganje koje je imao u super gledanoj emisiji “Nedjeljom u 2”, koju vodi Aleksandar Stanković, a koja se emitira na HRT-u. “Duboko se nadam da će Amerika napokon shvatiti kakve su misli u Srbiji i zašto sve ovo vodi. Ne vole Bosance, ne priznaju Kosovo, mrze Hrvatsku. Dok tom zmaju ne bude odrubljena glava, na ovom području neće biti mira “, rekao je Emir Hadžihafizbegović.

  Njegova izjava obrađena je i na RTCG, gdje su u Facebook grupi rekli da su Hrvati doveli bosanskog glumca, koji je umjesto o umjetnosti govorio o Srbima, kako su genocidan narod i slično. Mislimo da je HRT ovdje napravio veliku pogrešku. Što mislite o njegovoj izjavi, ima li to smisla?

  LEAVE A REPLY