SRBIJA NA NOGAMA! Biciklista video UBICU NA NASIPU! Pa EVO ko je smaknuo sirotu Jelenu(FOTO)

  0
  1844

  Jedno od najmisterioznijih ubistava u Srbiji u posljednjih 10 godina je mjesto gdje je ubijena poznata pjevačica Jelena Marjanović. Prvoosumnjičeni bio je njezin suprug Zoran Marjanović, koji se otprilike svakog mjeseca mora pojaviti na beogradskom sudu kako bi održao ročišta na koja neprestano pristižu novi svjedoci, kao i materijale ključne za suđenje.

  Sada imaju nove dokaze koji kažu da je njezin suprug Zoran Marjanović, čim je uključio mobitel, nazvao suprugu, ali kontakt nije uspostavljen jer ga ona nije nazvala. Tako je Dragomir Vasiljević, sudski vještak, analizirao sve moguće pozive s telefona Zorana Marjanovića, a utvrđeno je da je suprugu nazvao točno u 17:04.

  Podsjećamo, sudski vještak rekao je da je Zoran Marjanović namjerno isključio telefon u 16:38, a ponovo ga uključio u 17:04. Najgore mu je, prema GPS-u, što je uključen u Crvenku na nasipu, gdje je na kraju ubijena Jelena Marjanović. Sad se postavlja pitanje zašto je u to vrijeme isključio telefon, a još važnije pitanje gdje je bio tih 25 minuta? Kada je Zoranov telefon malo bolje pregledan, u 17:04 nazvao ga je izvjesni Golden McKinney.

  Nadzorna kamera vidjela ih je u 16:34 kako u to vrijeme dolaze s djetetom u Crvenu. U 16:51 Jelena Marjanović razgovarala je s majkom, kao i činjenica da je razmijenila poruku sa Zoranom Šišićem. U 16.57 nadzorna kamera vidjela je biciklista kako prolazi nasipom i bili su uvjereni da je on zapravo ubojica. U 17:14 viđen je Zoran kako hoda iz smjera nasipa.

  LEAVE A REPLY