Nekada NAJPOZNATIJA srpska pevačica zarađivala MILIONE: Danas jedva preživljava sa 33.000 dinara penzije, ZNATE LI KO JE ONA? (FOTO

  0
  1555

  Vjerujemo da ste u životu čuli puno ovih ili sličnih priča. U svijetu je ovo vrlo popularna stvar, ljudi zarade stotine milijuna diolara, a onda pogrešno ulažu u neka poduzeća, troše novac na gluposti i na kraju bankrotiraju. Još ne plaćaju porez i završavaju u zatvoru.

  Na Balkanu je ovo vrlo rijetka situacija, jer ovdje imamo vrlo mali broj milijunaša, ali opet imamo vrlo velik broj slučajeva kada neki pjevači i glumci totalno padnu na prosjački štap. Jedan od takvih slučajeva tema je današnjeg članka, a zove se Maja Odžaklijevska. Sjećate li se nje i njezinih velikih hitova iz 70-ih i 80-ih prošlog stoljeća?

  Danas je u mirovini, a ima ukupno 33.000 dinara, što je sigurno prava bijeda, prije 7 godina njezin je unuk Luka dobio autizam, pa se mora brinuti o njemu, a sve joj je teže, jer postaje sve starija. , pa joj je sve teže i teže se kretati. Kaže da je unatoč bolesti svjestan da mu ne može kupiti sve što želi, nažalost zbog njegove bolesti, još ne razgovara.

  Puno vremena provode u dvorištu zgrade, a samog Luku sve živcira, čak i pseći lavež. Jako joj je teško kad dobije napad, obratila se i socijalnoj službi kako bi joj poslala mlađu osobu da joj pomogne, ali za sada još uvijek nema nikakve veze s tim. Sjećate li se Maje i njezinih sjajnih pjesama?

  LEAVE A REPLY