Era Ojdanić OTKRIO tajnu TESTAMENTA Bora Drljače: EVO kome je sve ostavio (VIDEO)

  0
  1007

  Bilo je to malo više nego što nas je napustio Bora Drljača, koji je zasigurno ostavio vrlo velik trag na glazbenoj sceni na cijelom Balkanu. Preminuo je zbog svoje nediscipline, a sigurno je mogao proživjeti još 10 godina. Na kraju ga je koštalo svega što nije poslušao liječnika, već je nastavio po svom sustavu i jeo sve što je mogao, a ni alkohol mu nije bio stran.

  Cijela je pozornica tih dana bila u velikom šoku, a ponajviše je pogođena njegova najbolja prijateljica Era Ojdanić koja je završila na sedativima. Toga dana na sprovodu je bila vidno uznemirena i Nada Topčagić. Era je jučer snimao novogodišnji program na Duga TV, a kako kaže, samo je čekao da izađe iz kuta i kaže: “Nas dvoje u duetu volimo po cijelom svijetu”, nažalost, to joj se nije dogodilo.

  Kako kaže, još se nije čuo ni s kim iz svoje obitelji, samo s Vladom, najstarijim sinom. Kako kaže, Bora nije bio veliki domaćin, sigurno je ostavio veliki kapital koji će djeca podijeliti među sobom. Mnogo je uštedio pa je sigurno ostalo puno novca iza njega. Era Ojdanić također je komentirao da nije išao na groblje jer se bojao virusa korone.

  Također je izjavio da hotel u njegovom vlasništvu zapravo ne radi, jer je krizni stožer naredio da se to ne radi na takav način da i on jedva sastavlja kraj s krajem. Osvrnuo se i na smrt Kiće Slabinca, te rekao da mu je jako žao, bio je sjajan čovjek i veliki umjetnik.

  LEAVE A REPLY