ZADIGO JOJ LOLA NOGE DA VALJA: “Vreli snimak” Jelene Golubović! OVO malo ko želi da vidi(VIDEO)

  0
  6927

  U programima Svijet stvarnosti apsolutno je sve moguće, danas sve možemo vidjeti na malim ekranima u udarnom terminu, što je nekada bila glavna tabu tema. Međutim, regulatorna agencija za komunikacije ne može jednostavno kazniti divove poput Pink i Happy TV onoliko puta koliko mogu platiti kazne za snimke koje su emitirale u svom udarnom terminu.

  Scene seksa su ono što nas najviše brine, djeca i maloljetnici sve to gledaju, a onda od samog početka imaju potpuno pogrešnu percepciju o životu. Njihovi idoli postaju ljudi poput Miljane Kulić i Kristijana Golubovića. Jedna od onih koja je cijelu ovu priču započela u reality showima je kontroverzna Jelena Golubović, koja je sudjelovala u nekoliko reality showova, a ostat će zapamćena po razuzdanom ponašanju.

  Čak je i osvojila Farmu, a vrlo je dobar igrač realityja i jako dobro zna kako se staviti u program za uklanjanje nekih natjecatelja, a ujedno se žrtvovati i tako steći publiku samo za sebe. Također je bila u vrlo turbulentnoj vezi s Čupom Kalač, a tek nedavno pojavio se njihov intimni video, a nitko ga nije vidio. To od nje nitko nije očekivao, jer se vjerovalo da će sve to raditi u Zadruzi kad bude.

  Sad je učinila sličnu stvar u parovima, ali sa suprotnim spolom. Sustigla je Ljupku Stević, a u jednom trenutku su sve četiri bile u zraku.

  https://www.instagram.com/p/CFuyvCfJFgM/?utm_source=ig_embed

  LEAVE A REPLY