U GRANDU NASTADE MUK! Đorđe David je unuci OVOG poznatog pjevača pustio krv na gaćice: PSETO! Pa otac joj je mogao biti

  0
  2348

  Na domaćoj pop sceni uvijek imamo poslasticu za koju nikad nitko nije znao, a obožavatelji su jednostavno šokirani kad neke stvari izađu na vidjelo. Puno je šokantnih priznanja nekih pjevačica, poput Slavice Ćukteraš, koja je rekla da ju je član žirija seksualno zlostavljao kako bi postala popularna. Nije htjela priznati o kome se radi, ali ima puno kandidata.

  Imamo i onu pjevačicu, koja je bila jedan od kandidata i koja je ispala iz konkurencije, a koja je priznala da ju je Dragan Stojković Bosanac “ponudio” nekim menadžerima i producentima, u zamjenu za karijeru, nastupe i dobre pjesme. Sve je uredno odbila i zaključila da ne mora postati pjevačica na taj način.

  Sad je opet isplivala na videz dobro čuvana tajna koju je isprovocirao sam Saša Popović, koji je aludirao na kandidata od Georgea Davida, jer je njegov kandidat iz Sarajeva Alen Bajrović u originalu otpjevao pjesmu koju je izveo Cune Gojković. Pitali su ga je li ikad čuo za ovu pjesmu. Đorđe je rekao: „Cune Gojković ovo je pjevao u studiju Radio Beograda, prije Amerikanaca i Britanaca i prije pojave samog Boba Ferryja.

  Učinio je to desetljećima kasnije, ali Cune i Tozovac godinama su pjevali u lokalnim konobama i konobama. George je sve iznenadio kad je rekao da se u ranoj mladosti zabavljao s jednim njihovim unucima, kojima je bio prvi pravi muškarac u životu. Jeste li znali za ove podatke, tko bi rekao? Napišite nam sve u komentarima …

  LEAVE A REPLY