Svi koji prođu pored ove kuće u Srbiji, PUSTE SUZU! Pogledajte šta piše na prozoru, POTEZ brata i sestre SVE JE RASPLAKAO!

  0
  2034

  U Srbiji u posljednje vrijeme imamo vrlo velik broj tužnih priča koje nam dolaze iz cijele regije. U Srbiji je situacija posebno alarmantna kada su u pitanju liječenje, kirurški zahvati i transplantacija male djece. Brojevi koji se spominju u posljednje vrijeme ne dolaze u obzir. Multimilijunski iznosi za liječenje male bebe i opet se na neki način ta sredstva prikupljaju.

  Međutim, broj ove djece postaje sve veći i veći, pa se ne može pomoći svima, što je vrlo tužna priča i činjenica za sebe. Za danas još jedna vrlo tužna priča koja nam opet dolazi iz Srbije. Miloš Mijailović i njegova sestra Biljana za liječenje malene Anike Manić, koja se bori za život vrlo velikom borbom, došli su do samog kraja i prodaju kuću u centru Rudnika na svoje liječenje.

  Nisu ni pretpostavljali da će odaziv biti ovako sjajan. Kontaktirao ih je čovjek koji jako dugo živi i radi u Australiji, koji je porijeklom iz Bosne, i ponudio im čak 8.000 dolara za kuću. Također navodi da kad kupuje kuću, želi je prepisati u Anikino ime, što je zasigurno vrlo lijepa gesta s njegove strane. Miloš je za RINU rekao da je oduševljen ovom idejom, jer je to mjesto na kojem su njih dvoje proveli cijelo djetinjstvo i zahvalni su čovjeku do neba.

  Atrofija mišića kralježnice najtežeg oblika Anikina je dijagnoza i vrlo je rijetka i skupa terapija. Njegov rođak dobio je električni skuter na nagradnoj igri koju je također ponudio na aukciji, tako da će novac također dobro doći za njezino liječenje.

  LEAVE A REPLY