STIGLE TUŽNE VESTI O NADI! Fanovi ne mogu doći sebi od suza, “Na žalost, ISTINA JE…”

  0
  2648

  Danas govorimo o pjevačima koji su svojim radom i nastupima definitivno obilježili čitavu eru. Jedna od njih je zasigurno Nada Topčagić, koja je karijeru započela početkom 70-ih godina prošlog stoljeća. njezini se veliki hitovi čuju i danas, a njezine pjesme, koje su najveći hitovi, obrađene su do danas na tisuću drugih načina, čak i u dance glazbi.

  U posljednje vrijeme nije u medijima, jer se definitivno povukla s pozornice kad je započela cijela ova priča o virusu korone. Budući da je njezin suprug stariji muškarac, a ona već ima problema sa srcem, povukla se s njim još u ožujku u samoći i miru, odnosno u njihovu veliku vikendicu koju imaju na Tari. Tamo su spakirali hranu za godinu dana, a Nada je prava domaćica.

  Obrađuje vrt, hrani se organskim proizvodima, a Nada je nedavno kuhala ajvar i džemove, a istodobno je čak nastupala i na privatnim zabavama, rođendanima i zabavama. No, ponekad je izbaci iz takta, a nedavno je gostovala u emisiji Zvezda Granda, gdje su odmah počeli komentirati njezin stil odijevanja. Usporedili su je sa Cher, koja postoji već godinama, ali i sa živopisnim stilom odijevanja koji promovira sama Neda Ukraden.

  Posebno ju je ljutilo što su neki komentirali iza njihovih leđa i smješkali se, a jedan od njih poševio je Miloša Bojanića.

  LEAVE A REPLY