OVO JE KIĆINA DIVNA CRNA ŽENA, A ZNATE LI KOJEM SRPSKOM PJEVAČU JE RODILA DIJETE? On ne želi da ga prizna!

  0
  2547

  Pjesma “Zbog jedne divne crne žene” Krunoslava Kiće Slabinca, napisana početkom sedamdesetih, zasigurno je jedan od njegovih najvećih hitova koji se rado sluša 44 godine kasnije. Ploča se prodala u milijunima primjeraka nakon objavljivanja, a svaka crnokosa djevojka iz bivše države bila je sretna što se našla u tekstu pjesme.

  No, za Kića je postojala samo jedna “lijepa crnka”. Zove se Mirjana Antonović i uistinu je lijepa žena i u zrelim godinama.

  “Krunoslav Slabinac i ja bili smo zajedno u ranoj mladosti. Nakon što smo se upoznali u Americi, po povratku u Zagreb nadahnut je da napiše pjesmu “Zbog lijepe crnke”. Kićo je vrlo nadaren umjetnik i ponosna sam što sam u malom mogla sudjelovati u stvaranju prekrasne, zimzelene pjesme u kojoj mogu uživati ​​mnoge generacije ”, rekla je Mirjana za Index, koji i dalje živi u Americi, gdje upoznala je i Kića Slabinca.

  Nakon Kiće, fatalna Mira je ljepotom očarala Miroslava Ilića s kojim ima sina Devina, koji je danas uspješan liječnik. U vrijeme njihove veze Miroslav se razveo, ali zbog prijetnji koje je dobivala, Mira se vratila u Ameriku.

  LEAVE A REPLY