JEZIVA ISPOVEST NEDE UKRADEN! ROĐENA Porodica jej preti UBISTVOM I KLANJEM! Miriše na barut i krv…

  0
  2560

  Do sada smo navikli da super poznata srpska pjevačica Neda Ukraden uvijek dobije neke lagane i zanimljive informacije, na Instagramu žene toče svoje gole fotografije, a uvijek ima i nekih pozitivnih i vrlo atmosferskih informacija. Međutim, danas i dalje imamo neke vrlo zabrinjavajuće informacije, koje će vas zasigurno zanimati, kao što se to uopće dogodilo Nedi Ukraden.

  Obitelj iz Hrvatske nedavno joj je prijetila smrću, jer se prijavila za podjelu imovine koja joj zapravo pripada. Sama Neda Ukaraden rekla je: „Jako sam šokirana kad sam pročitala da miriše na barut i krv, da mi prijete linčem, ali ništa od toga zapravo nije istina. Podnio sam zahtjev za svoju imovinu koju imam u Imotskom i koju sam zapravo naslijedio od pokojnog oca.

  Taj se postupak zapravo naziva “utvrđivanje”, a samo je sudski vještak trebao provjeriti sve moguće papire koji su u oporuci navedeni na mojoj slici. Taj je postupak trajao malo duže, ali na moje zadovoljstvo, sve je završilo vrlo brzo. Neki ljudi čekaju to rješenje već par godina, ali ovdje je, u mom slučaju, sud sve to vrlo brzo završio.

  Kazala je da je nedavno bila s obitelji u Imotskom, čak su okretali i janjetinu, a pomagali su joj u obnovi kuće iz 92 godine, oštećene u ratu.

  Kako su hrvatski mediji naveli, Neda Ukraden tužila je Republiku Hrvatsku, kao i 26 članova svoje obitelji i daljnje obitelji u Imotskom, a kako se na kraju sve pokazalo, bila je to obična novinarska laž.

  LEAVE A REPLY