Celi svet zna ko je Donatela Versaće i ŠTA JE NAPRAVILA OD LICA! Evo i njene ćerke, pa DUPLO VEĆA NAKAZA! Šta je ovo uradila od sebe?

  0
  2961

  U današnje je vrijeme vrlo moderno i popularno raditi što više detalja na sebi plastičnom kirurgijom, a muškarci i žene općenito sve su nezadovoljniji svojim izgledom. Plastična kirurgija je vrlo napredna, tako da sada možete popraviti lice, prsa ili stražnjicu u samo nekoliko sati bez anestezije, skalpela i krvi.

  Laserska operacija dostupna je i na našem području, a to najbolje pokazuju podaci od prije nekoliko dana, kada si je Lepa Brena za rođendan poklonila plastičnu korekciju dojke koju je malo podigla i stegnula, a sve je trajalo oko sat i pol. . Međutim, to opet nije ništa, kad usporedimo cijeli svijet, gdje njihove zvijezde koje zarađuju milijune rade sve i svašta sa sobom.

  Jedna od najgorih u ovom segmentu, koja je apsolutno ovisna o svemu, je poznata modna dizajnerica Donatella Versace, koja je radila apsolutno sve na svom tijelu, a što je najgore, kako navodi za medije, još uvijek ima mjesta za druge korekcije tijela s čime ona nikako nije zadovoljna. Samo joj pogledajte lice da shvatite da jako pretjeruje. Primjer njezine kćeri, koja ima samo 31 godinu, pokazuje da iver ne pada puno s trupca.

  Osim snažnih postupaka koje je napravila na sebi, ovisna je i o dobroj liniji, pa pazi što jede, pa se može reći da za svoje godine izgleda kao pokretni mrtvac. U javnosti se ne pojavljuje puno, osim s majkom, samo pogledajte kako izgleda i javite nam svoje dojmove o njoj.

  LEAVE A REPLY