Svetlana je CELU VEČNOST provela sama: Sada je PROGOVORILA O ČOVEKU koji je čini srećnom i ISPUNJENOM! (FOTO)

  0
  664

  Svetlana Ceca Ražnatović je netko tko uvijek skreće pažnju na sebe i bez razloga je ne zovu srpskom majkom, koja je oborila sve glazbene rekorde u bivšoj Jugoslaviji, a posebno sada od 90-ih nadalje. Njene pjesme čule su se na svim dijelovima Balkana. Uz to, poznata je po svojoj glazbenoj karijeri jer je bila udana za Arkana.

  S njim ima dvoje djece, Anastaziju i Veljka, koja su sada dvoje odraslih. Najveća podrška u njihovom odgoju bila je njezina sestra Lidija, koja je uvijek bila tu za njih i koja je bila prava teta u pravom smislu te riječi. Međutim, ono što je za Cecu zanimljivo je da se od 2000. godine, kada je Arkan ubijen, nikada nije pojavila u javnosti s muškarcem.

  Doduše, mnoge teorije zavjere kažu da je Arkan živ i da je na Cipru kamo Ceca odlazi nekoliko puta svake godine, tako da zapravo ne može i ne smije imati muškarca pored sebe. Mnogo puta su je dovodili u kontakt s određenim muškarcima, ali Ceca je uvijek sve to poricala i uvijek je bila tajanstvena.

  Međutim, danas je zaintrigirala i zainteresirala sve kada je na svom Instagram računu rekla i napisala “Žena ne cvjeta u određenim godinama, žena cvjeta s određenim muškarcem”. Odmah je krenula serija komentara kako bi se saznalo tko je uopće bio taj čovjek?

  LEAVE A REPLY