Stigle TUŽNE VESTI: LEGENDA ESTRADNE SCENE HITNO OPERISAN, sin Nikola se oglasio: “Ništa nije ukazivalo na to…” (FOTO)

  0
  2554

  Marinko Rokvić jedan je od najvećih gospoda na estradi, čovjek koji je kavalir u pravom smislu te riječi, uvijek je bio odmjeren, a isto je podučavao i svoje sinove. Jako je vezan za obitelj i nikada se nije volio miješati u razne skandale i skandale samo da bi sebi podigao cijenu. Naime, uvijek je bio vrijedan i požrtvovan, a čak i kad su neki mediji pokušavali napraviti senzaciju od njegovog izvanbračnog sina, ni to nije uspjelo jer Marinko nikada nije poricao da ima sina, a vrlo je blizak njihovoj obitelji.

  Naime, povukao se sa scene posljednjih nekoliko godina, ali osjećao se cijelo vrijeme dobro, i to je činio kako bi se posvetio obitelji, a posebno unucima, koje je dočekao s velikom radošću. Naime, budući da je kruna svuda oko nas, Marinko je želio biti odgovoran i prema sebi i prema drugima, pa je smatrao da je jednostavno bolje to vrijeme iskoristiti za svoju obitelj, umjesto da ide u predstave u ovom rizičnom razdoblju. Njegov sin Nikola Rokvić rekao je novinarima iz srpskih medija i rekao im da je istina da je njegov otac operiran, ali i da bi mu uskoro trebalo biti bolje.

  Naime, doznaje se da je to zapravo trebao biti rutinski pregled, koji je završio operacijom, ali još uvijek nije poznato koji je točan uzrok. Njegova supruga Slavica nikada se nije javljala na pozive novinara, pokušavajući zadržati privatnost svoje obitelji, kako bi ih maksimalno zaštitila.

  LEAVE A REPLY