ŠEST GODINA U VEZI: OVO je najveći haos na estradi, njihov kolega sve otkrio (FOTO)

  0
  6114

  U većini slučajeva niste mogli ni zamisliti koliko je ljubavnih parova bilo i još uvijek postoji na pop sceni. Naime, neki su se javno voljeli prije svih godina, neki su završili u braku, no ono što se može primijetiti gotovo je pojava da gotovo nijedna takva veza ili brak ne uspije opstati za sva vremena, čak i par godina. S druge strane, same pauze i prekidi često su vrlo kaotični i prljavi, pa se tada sve proziva i sve prljavo rublje izbacuje iz privatnog života.

  Naime, takve smo stvari imali prilike vidjeti puno puta, a tabloidi, naravno, jedva čekaju da bilo koji trač pokrene nove priče. Jedan od razvoda koji je i dalje aktualan, iako su oboje nastavili život, jest i onaj između Darka Lazića i Ane Sević. Iako je sve krenulo u dobrom smjeru, prelomilo se na pola i sada više nisu u dobrim odnosima.Ipak, ima i onih koji su bili u vezi, a kasnije su nakon prekida nastavili raditi zajedno, a jedan od takvih parova bio je iznenađen. zapravo sve. Naime, dok su bili u Slatkom grijehu, Saša i Brena navodno su bili u vezi čak šest godina.

  Klavijaturist iz benda Živojin Matić Žile ispričao je neke detalje koje do sada nitko nije čuo. Naime, rekao je da svi znaju, ali pravio se da ne zna da su njih dvoje zajedno, a Sasha je bila potpuno shrvana kad je Brena prekinula i otišla u Australiju gledati Boba za kojeg se kasnije udala. Prema Žileu, Saša je u to vrijeme bio očajan. No, svi su kanui pali u vodu i nastavili su profesionalnu suradnju.

  LEAVE A REPLY