Ošišao sam kćerku DO GLAVE što je bila sa Srbinom Dušanom: ALI ne zato što je SRBIN…

  0
  2177

  Vjerujemo da ste do sada svi čuli za taj veliki skandal koji se dogodio u Francuskoj ovog ljeta, kad su otac i majka tukli i ošišali kćer, samo zato što je bila u vezi sa Srbinom. U to je vrijeme bio i u kući, pa je i njega pretučen, a obojica su završili u bolnici, dok su njegovi roditelji zbog svega privedeni u policiju.

  Na kraju je francuska vlada odlučila deportirati njih dvoje iz Francuske i da više nemaju pravo dolaziti u ovu zemlju. Ovim putem, bh. Portal otišao je u njihovo rodno mjesto u blizini Travnika i obavio intervju s njima. Senad Zahirović primio je jučer tim Avaza i rekao da je u balkanskim medijima stvorena pogrešna slika o njima, te da su od njih napravljeni divljaci.

  Prema riječima oca, on nije tukao svoju kćer i ošišao je ćelavo, ne zato što se zabavljala sa Srbinom Dušanom, već zato što je s njim imala spolni odnos, što je za njihovu obitelj neprihvatljivo. Prema riječima njezina oca, on je njegove poruke pronašao na njezinom telefonu. Prijetio joj je da će je ubiti ako se ona ne uda za njega. Prema njegovom mišljenju, pravi je nasilnik i nije mogao dopustiti da kći bude s njim.

  Na sudu je rekla da smo je maltretirali, što nikako nije istina, pa kako bismo mogli, ona je naše dijete? Trenutno je u udomiteljskoj obitelji u Francuskoj, nismo puno kontaktirali ni kad smo bili tamo “, rekao je njezin otac za avaz.

  LEAVE A REPLY