Lepa Brena TEŠKO BOLESNA!? Osušila se žena, PA POLA JE NEMA; Evo na šta liči i šta joj je ON rekao(FOTO)

  0
  3146

  Lepa Brena je 100% jedna od najvećih zvijezda koje su se pojavile na cijelom ovom području, u to nema sumnje. Ona je pjevačica čija je karijera duga preko 30 godina, a koja iza sebe ima sjajne hitove koji će se slušati godinama koje dolaze, i zato joj nema premca na cijelom ovom području, ali i šire. Ona je jedina pjevačica s ovog područja koja je punila stadione u drugim balkanskim zemljama, a o Jugoslaviji da i ne govorimo.

  Svidjeli su ga svugdje, posebno u Bugarskoj i Rumunjskoj, gdje se radi o istom govornom području, a melodija je potpuno slična nama. Osamdesete godine prošlog stoljeća proslavili su svojim slatkim grijehom, a sve su djevojke apsolutno željele biti plave kose i dugih nogu, željele su biti zgodne i na TV-u, sve su željele biti apsolutno lijepa Brena.

  Kasnije je krenula u samostalnu karijeru koja je također bila sjajna i gdje je do sada snimila vrlo velik broj hitova. Ponovo se okupila sa Sašom Popovićem prije 15 godina kada je napravila Grand produkciju koja danas ima Grand Stars koji vrijede preko 100 milijuna dolara. S njim je Britancima čak prodala nekoliko dionica i udio u Grandu, a oni su za svoj udio u ovoj proizvodnji prikupili preko 25 milijuna eura.

  No, Lepa Brena prije nekoliko je dana proslavila 60. rođendan, odlučila se na dijetu, vjerovala ili ne, izgubila je čak 17 kilograma. Za doručak bih pojeo 2 kuhana jaja, popodne nemasnu juhu s povrćem. Riblja večera ili pileća prsa, kao i obilje salate i voća.

  LEAVE A REPLY