Keba se SRAMI, ODBACIO ROĐENU KĆERKU! Izrasla je u pravu lepoticu, OCU BI DOŠLA SAMO NA SAHRANU! Evo ko je ONA?!

0
2196

U današnjem svijetu show businessa postoji mnogo vrlo čudnih priča kada slavne osobe jednostavno ne žele priznati očinstvo ili majčinstvo. Jedan od najboljih primjera na ovom području je Ana Bekuta, koja je rodila sa samo 17 godina, a prema zakonu to je dijete morala predati u dom za maloljetnike. Bio je tamo nekoliko godina do punoljetnosti.

I danas imaju vrlo dobar odnos, ali kako je najavio za medije, sve je to imalo puno utjecaja na njega, a može se reći da je zbog svega toga pretrpio vrlo velike psihološke probleme. Jedan od njih je i Miroslav Ilić, koji već 35 godina ne želi prihvatiti svog vanbračnog sina, kojeg je dobio prije 35 godina, sa svojom dugogodišnjom djevojkom. U posljednje 2 godine imali su vrlo velik broj suđenja, na kojima on nije želio ništa priznati.

Međutim, kad je dao svoj DNK, sud u Beogradu donio je odluku da joj mora platiti sve putne troškove od Amerike do Beograda i natrag, a očito će mu ona morati dati svoje prezime i prepoznati ga. Danas govorimo o još jednom takvom slučaju, a to je onaj gdje Dragan Kojić Keba već jako dugo ne želi primiti vlastitu kćer Inu.

Danas je ona lijepa plavokosa djevojka, koju je dobio u vezi s tadašnjom djevojkom, poznatom tekstopiskom Ljiljanom Tešanović. Nije to htio priznati, a ona to ne želi ni čuti danas, čak je rekla da neće ni doći na njegov sprovod kad je jednog dana umro. Vaša mišljenja?

LEAVE A REPLY