Bivši muž Snežane Savić u 76-oj dobio BLIZANCE sa 3 puta mlađom! Mlada, plava, tek DA VIDITE KAKO IZGLEDA!(FOTO)

0
1230

Snežana Savić je netko tko je definitivno obilježio čitavu eru svojim lijepim pjesmama, ali i dobrim glumačkim ulogama. Apsolutno su svi muškarci u to vrijeme ludovali za njom, a naveliko se govori da je čak i nekoliko poznatih jugoslavenskih političara, koji su u to vrijeme bili vrlo bogati, zaključavali koplja oko nje.

Međutim, svima je rekla ne, iz jednostavnog razloga što nije htjela imati nikakve veze s oženjenim muškarcima. Po kuloarima kruže čak i priče kako je mladi Slobodan Milošević u to vrijeme izgubio glavu za njom. No, ni sama Snežana Savić uopće nije bila sretna u ljubavi, jer ju je suprug varao na svakom koraku, a na kraju su se i razveli, kako bi odmah počeo živjeti s glumicom iz filma “Sekula i njegova supruga”.

Bilo je lako zaključiti da ju je varao cijelo vrijeme, dok je bio u braku s njom, to ju je potpuno emocionalno završilo. Uz Dragoslava Lazića, Snežana Savić ima i kćer Anitu, koja je danas 27-godišnja djevojčica.

Dragana Turkljaj njegova je sadašnja supruga, od koje je stariji ili nema ni 30 godina, a s njom ima blizance koje je dobio u 76. godini. Djeca se zovu Lazar i Iskra. Svadbeni kum bio im je najbolji prijatelj, sada pokojni Bata Živojinović.

LEAVE A REPLY