Melaniji se GADI Donald! Žena jedva čeka razvod, VARALA GA SVE OVE GODINE, evo i s kim… Pobrisala sve sa Instagrama(FOTO)

0
4177

Afera i saga koja traje oko najpoznatijeg bračnog para na svijetu u ovom trenutku, Melanije i Donalda Trumpa, nastavlja se. Donald Trump uspostavio je nove veze, a njegov pravnički tim podigao je 3 optužnice protiv 3 savezne države, za koje vjeruje da su glasovi i način glasanja bili vrlo neregularni. Tako kasno jučer popodne, Aljaska je prebrojavanjem glasova došla u njegovu korist.

Ima još do 28. siječnja, kada bi svoju dužnost trebao predati novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu. Što će se dogoditi, tek ćemo vidjeti, iako su šanse da osvoji novi izborni mandat realno vrlo malene. Međutim, u privatnom životu uopće mu ne ide, jer čini se da će ostati bez treće supruge, jer čini se da se Melania Trump prijavljuje za razvod.

Omaraosa Maniga Newman. žena koja joj je dugo godina bila pomoćnica, u svojoj knjizi navodi da melanija samo čeka trenutak da Trump više ne bude predsjednik, da se razvede, jer se jednostavno boji njegove političke moći dok je još uvijek predsjednica amerike. Izjavila je da joj se Trump gadi na svaki mogući način, te da jednostavno ne može podnijeti njegovu blizinu.

Tako je rekla da je one noći kad je Trump postao predsjednik plakala od tuge, a prije nekoliko dana kad je izgubio izbore, plakala je, ali ovaj put od sreće. Također, jedino čega se najviše boji je da može ostati bez američkog državljanstva, što je također vrlo realna opcija. Još uvijek je nepoznato kakav predbračni ugovor njih dvoje imaju.

LEAVE A REPLY