Za ONO šta je radio devojčicama u logoru, dobio je 21 GODINU ZATVORA! EVO ko je ubijeni ratni zločinac Marko Radić Maka, PRAVDA DOĐE KAD SE NAJMANJE NADAŠ!

  0
  2619

  U nastavku današnjeg članka, riječ druga govori o crnoj kronici, a kao što ste primijetili, upečatljiv je odjeljak na svim mogućim portalima s ovog područja. Naime, Marko Maka Radić, bivši zapovjednik Policijske stanice Mostar, ubijen je kasno jučer popodne u blizini kantonalne zgrade MUP-a. Inače, bio je ratni zločinac, koji na duši ima puno nevinih duša.

  Podsjećamo, osuđen je na 21 godinu zatvora zbog ratnih zločina koje je počinio u periodu 1992.-1995. Na području bivše Herceg Bosne. Sve se dogodilo u vojnom logoru Vojna kod Mostara, gdje je osobno i neizravno sudjelovao u mučenju, ubijanju i silovanju civila. Inače, u ovoj presudi stoji da je on bio zapovjednik i neposredni zapovjednik u razdoblju od srpnja 1993. do ožujka 1994. godine.

  Prva bjelopoljska bojna bila je njegova brigada koja je bila odgovorna za područje Mostara. Kako su svjedoci na suđenju iz prve ruke rekli informacije, on je izravno sudjelovao u silovanju nekih žena i maloljetnih djevojaka, a sve su to vidjele vlastitim očima. Na vrlo čudan način pušten je iz zatvora 2019. godine i preselio se u Zagreb gdje je živio sasvim normalno.

  Samo je povremeno dolazio u Mostar da završi neki posao, a očito su ga sada sustigli neki predstavnici iz prošlosti. Prema prvim informacijama koje su nam stizale iz bh. Medija, na njega je pucao Josip Cvitanović Cviki, koji ga je na kraju i ubio. U to je vrijeme bio i pripadnik te brigade, pa se sumnja da je riječ o nekim dugovima.

  LEAVE A REPLY