Takmičar PONIZIO Jelenu Karleušu pred svima: Čovek sišao sa bine i PLJUNUO JE U FACU! (HAOS)

  0
  7432

  Idemo dalje u nastavku današnjice gdje govorimo o vjerojatno najkontroverznijoj pjevačici u regiji, a to je zasigurno Jelena Karleuša, koja gdje god je pravi totalni kaos i pravi je magnet za javnost. Čini to na nekoliko načina, ponajprije svojim medijskim nastupima, kao i stalnim svađama s kolegama i pokretanjem drama i skandala s raznim ljudima, i to ne samo iz svijeta estrade.

  Vjerujemo da se sjećate da se prije par mjeseci posvađala sa poznatim YouTuberom Bakom Pigom i realno mu može biti majka. Nije mali broj slučajeva kada se žestoko posvađala s nekim članovima sudionika Grand Starsa, a kad malo bolje pogledamo, to mogu biti i njezina djeca. Par je čak pucao jedan na drugoga putem Instagrama i Facebooka. Nekolicina njih doista ju je iznevjerila, iako im je bila mentorica.

  Sve se i svašta može vidjeti na samim Grand zvijezdama i scenama koje su rađene potpuno bez oproštaja i bez ikakvog mozga. Međutim, sve je to dio show businessa, pa čak ni ne znamo jesu li te scene stvarne ili su samo postavljene zbog same gledanosti. Međutim, realno govoreći, nikad ne bi znali koliko bi ova predstava bila dobra bez nje. Ona je ta koja mu daje dodatni zamah i vjerujemo da to ne bi bilo isto kao danas.

  Međutim, postoji jedna situacija koja nikada nije prikazana na TV-u, i to kada je kritizirala jednog od natjecatelja i poslala ga kući. Nagovorila ga je na sve, a on je sišao s pozornice i pljunuo joj u lice. Je li to zaslužila?

  LEAVE A REPLY