STRAVIČNO UPOZORENJE Aleksandra Vučića: Izašao je, i rekao SAMO OVO… Novinari PREBLEDELI…

  0
  2415

  Još uvijek smo u izvanrednoj situaciji s covid 19, a cijela priča u regiji opet ide vrlo loše. Od danas je u Bosni i Hercegovini uveden policijski čas za mjere prevencije, koji će trajati od 23 sata do 5 sati ujutro. Velik je broj zaraženih ljudi, a ako se nastavi tim tempom, vrlo brzo bi se mogle uvesti radikalnije mjere.

  Situacija u Srbiji također nije nimalo dobra, dnevno imamo preko 1.500 zaraženih, a epidemiolozi i liječnici čine sve kako bi suzbili cijelu pavidemiju kovida 19. Stalno upozoravaju stanovnike da nose zaštitne maske i izbjegavaju masovna okupljanja, ali njihove su riječi jednostavne ne piju vodu.

  Upravo iz tog razloga i sam predsjednik Aleksandar Vučić naredio je hitnu izgradnju kovidske bolnice u Batajnici, a prije par noći obišao je radnike na gradilištu i vidio da radovi napreduju punom parom. Rok za izgradnju je 2. prosinca, a po svemu sudeći radovi će biti gotovi što je prije moguće, a to će biti najbrže izgrađena bolnica u povijesti Srbije. Danas je to rekao za medije, izašao prilično tužan i rekao da je ovo najgori dan za Srbiju od početka virusa korone, po broju zaraženih ljudi.

  “Danas je najteži dan za Srbiju što se tiče zaraženih, ali nažalost i mrtvih pacijenata”, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Na kraju je dodao da je Srbija s takvim brojevima među 5 najboljih europskih zemalja.

  https://www.instagram.com/p/CHTeVs6hot4/?utm_source=ig_embed

  LEAVE A REPLY