ŠOK! Žika Jakšić bio u VEZI sa OVOM Zvezdom Granda dok se ona takmičila: Pa DETE JE BILA, oglasila se i JAVNO GA PONIZILA!

0
7537

Svi dobro znamo da je na sceni sve moguće. Oprezni su, neki se i vole, dok je puno onih koji se mrze, stavljaju noge jedni na druge, uživaju u tuđim nedaćama i slično. Imamo i situaciju kada dolazi do fizičkog obračuna kad su se Stoja i Seka Aleksić potukle usred frizerskog salona.

Međutim, imamo i one lijepe sheme, kada se neki od pjevača odluče vjenčati ili živjeti zajedno. U 90% takvih situacija dogodi se brak, ali uvijek imamo onih 10% koji završe sretnim krajem i traju dugi niz godina. Jedan od njih je onaj između Zlate Petrović i Peje Radovanović, koji se jako dobro razumiju, kao i onaj između Aleksandra Ilića i Biljane Jevtić.

Međutim, imamo i one brakove i veze koji su se skrivali poput zmijskih nogu. Jedna od njih je ona između Slavice Čukteraš i Žike Jakšića. Ova informacija definitivno je podigla sve obožavatelje u Srbiji, jer je u to vrijeme bila na početku svoje karijere i mogla bi mu doslovno biti kći. Ne bi se oglašavala po ovom pitanju da je on nije iznevjerio kao ona, kad je rekao da je šteta za njezin talent i da je u karijeri mogla postići puno više.

Isto tako, nije mu ostala dužna kad je rekla da je život prije nje, dok je on svoje godine trošio na gluposti i da za život nije postigao ni polovicu onoga što je ona bila. Očito je da joj je veza sa Žikom pomogla u karijeri.

LEAVE A REPLY