SKANDAL! Svi su mislili da je Melanija sa 16 otišla u Milano da bude manekenka: LAŽ! EVO šta su joj radili brkati italijani, kada je došao red na Trampa, ON JE OŽENIO!

0
2875

Melania Trump trenutno je najpoznatija dama na svijetu. Sve to naravno zahvaljuje njezinu suprugu Donaldu Trumpu, donedavno prvom čovjeku Amerike, koji je prije nekoliko dana izgubio izbore u Americi od Joea Bidena. Na predsjedničkoj funkciji bit će samo do 28. siječnja, kada će ovlasti predati novom predsjedniku.

Međutim, čini se da se suočava i s razvodom od Melanije Trump, koja pati od nje posljednjih 15 godina jer su u braku. Prije 4 godine željela je razvod, ali tek je tada postao predsjednik Amerike, pa zbog sina koji je još uvijek išao u školu nije podnijela zahtjev za razvod. Očito je da je njihov brak samo formalnost i da su samo čekali ovaj trenutak.

Prema njezinom bliskom suradniku, Melania će pokušati pronaći najbolji modul, tako da njihov sin dobije znatan dio svog bogatstva, koje se procjenjuje na 3,7 milijardi dolara. Svi dobro znamo da je Melania Trump potpisala svoj prvi ugovor o manekenstvu u Milanu sa samo 16 godina, a vrlo je rano napustila dom u Sloveniji, posvetivši se radu modela i fotomodela.

No, kako glasine kruže iza kulisa, ona je vrlo rano stupila u veze sa starijim poslovnim ljudima iz Italije i na taj je način vrlo lijepo živjela. Očito je da je uvijek voljela starije muškarce, a to je najbolje pokazala na primjeru Donalda Trumpa, koji joj komotno može biti otac. Treba napomenuti da je od ovog braka dobro profitirala jer je dogovorila da roditelji imaju američko državljanstvo, pa će biti više nego zbrinuta za udovicu.

LEAVE A REPLY