“OD NJE ME SAMO SMRT MOŽE RASTAVITI”: Evo kako izgleda supruga MUZIČKE LEGENDE, svi u čudu ostali: Svi misle da joj je OTAC (FOTO)

0
4536

Halid Bešlić zasigurno je jedan od najvećih pjevača s ovih prostora. Jedan je od onih glazbenika koji žive i vole glazbu, i to ne radi samo zbog novca, i upravo su zato njegove pjesme veliki hitovi koji postaju evergreeni za sva vremena. Njegove stare pjesme slušaju se i danas, a čak su i njegove nove pjesme sjajni hitovi koji se slušaju i danas, posebno Miljacka, koja je postala svojevrsna himna, a od nje je razvio novi posao i proizveo parfem koji pod nazivom “Miljacka”, koja je prodana u više od 1.200 primjeraka.

O Halidu znamo puno što se tiče posla, naime, osim pjevačke karijere, započeo je i karijeru u nekretninama, pa već neko vrijeme ima svoj motel i benzinsku pumpu. Pored toga, Bešlić ima nekoliko stanova u Sarajevu, ali i dalje drži obiteljsku kuću dalje od javnosti i dalje od glavnog grada. Iako su novinarske ekipe više puta pokušavale zabilježiti sve detalje njegove kuće, teško je izvijestiti o tome. Međutim, rijetko imamo priliku javno vidjeti njegovu suprugu s kojom je u braku 40 godina.

Halid za nju kaže da je ona ljubav njegovog života i da njih dvoje ništa ne može razdvojiti, a činjenica da su zajedno 40 godina govori sama za sebe. Upoznali su se kada nisu imali gotovo ništa i zajedno su sve izgradili, a Halid kaže kako je čovjek stariji to više voli, barem u njegovom slučaju. Zaista su prekrasan par.

LEAVE A REPLY