Muhamed(35) voli Iris(80): “Njena smežurana mačkica mi je POMUTILA MOZAK! Volim je…”

0
2161

U današnjem članku imamo jednu ludu priču, koja će vas sigurno ostaviti bez teksta, a ovo je čisti dokaz da ljubav uvijek postoji i da za nju nikad nije kasno. Međutim, jedino što je ovdje čudno jest velika razlika u godinama između ovog ljubavnog para, ona realno može biti njegova baka.

Uvijek imamo priče o djevojkama u dobi od 25 ili 30 godina koje su s muškarcima koji mogu biti njihovi očevi ili djedovi, pa je vrijeme da vidimo potpuno drugu priču. Mohamed Bin Ibrahim ima 35 godina, a prošle je godine na Facebooku upoznao Britanku Iris Jones koja ima, vjerujte mi ili čak 80 godina. Otputovala je u Egipat kako bi ga upoznala, a par se službeno vjenčao prošlog mjeseca.

Kako kaže, ne želi ni državljanstvo ni novac, jer već ima svoj posao i pristojnu plaću. Upoznali su se putem Facebooka, a kemija je djelovala čim su se vidjeli na aerodromu u Kairu. Iris je iz ljubavi prešla na islam. Iris inače posjeduje kuću vrijednu 220.000 funti, radila je kao spremačica i trenutno ima mirovinu od 200 funti tjedno.

Upoznala je čak i njegove roditelje, a starija je od njegove majke 17 godina, lijepo se slažu, jedini problem je jezična barijera, Iris je udovica već 40 godina, ali uspjela je uštedjeti nešto novca, pa sada njih dvoje žive u Egiptu. Postoji mogućnost preseljenja i u Englesku, ali Muhammad se ne žuri, sve dok je s Iris, sretan je.

LEAVE A REPLY