Amerika na nogama: Tramp se oglasio i najavio VELIKI PREOKRET! Rezultati počinju da stižu, POBEDIĆEMO! (FOTO)

0
3601

Lokalni izbori u Sjedinjenim Državama su završili, a cijela fututma oko izbora trajala je punih 5 dana. Do posljednjeg dana nije se znalo tko će biti novi predsjednik Amerike. Iz sata u minutu, iz minute u minutu situacija oko čelnika Amerike mijenjala se, tako da je posljednja savezna država Pennsylvania razbila cijelu priču u korist Joea Bidena.

Očito će biti 49. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, a ujedno će biti i najstariji predsjednik u povijesti ove države. I sam Donald Trump ne želi prihvatiti gubitak izbora, a kako je najavio, i dalje je predsjednik ove države, sve do 28. januara, kada će predati svoje dužnosti i ovlasti. Međutim, na Twitteru se oglasio jučer, kada je rekao da izbori još nisu gotovi i da nije sve gotovo.

Prema prvim projekcijama, Joe Biden novi je predsjednik Sjedinjenih Država, ali Donald Trump i njegov pravni tim pokrenuli su i opće tužbe protiv 3 savezne države u kojima smatra da je postojao nepravilan način glasanja. Uvjeren je da bi glasovima Gruzije, Aljaske i Pennsylvanije dobio 30 elektroničkih glasova koji bi mu bili dovoljni za novi mandat u Bijeloj kući.

Sve u svemu, ima vremena do 28. januara da se sredi cijela situacija, a kako narod kaže, nada umire posljednja. Hoće li uspjeti u svom naumu, tek će se vidjeti, ali njegove su šanse izuzetno male, jer Joe Biden po svim je parametrima novi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Što mislite, kako će završiti cijela glasina o predsjedničkim izborima u ovoj zemlji?

LEAVE A REPLY