SVI znate Cecu, ali ČEKAJTE da vidite sestru Lidiju! Plavuša od koje mozak staje, NEMA BOLJE!

  0
  1173

  Svetlana Ceca Ražnatović zasigurno je najveća pjevačica koja se ikad pojavila na ovim prostorima. Žena koja u životu ima apsolutno sve, sjajnu karijeru koja je isprepletena sjajnim pjesmama koje su joj donijele milijune primjeraka, a time i vrlo veliku zaradu. Njezin brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom bio je velika kontroverza i o tome se govori i danas.

  Možda nije željela biti takva, ali jednostavno je bila uvučena u svijet kriminala, pa je uz glazbu uvijek bila povezana s beogradskim podzemljem. Na taj je način uvijek bila na udaru mafijaša, ali i zakona, pa je uvijek imala jednu glavu u torbi. S njim ima dvoje djece, Anastasiju i Veljka, koja su sada odrasla. Veljko se također oženio i dao joj je unuku po imenu Željko, po suprugu.

  Željko Ražnatović Arkan ubijen je 2000. godine u hotelu Intercontinental, a s njom je bila i njezina sestra Lidija, koja se gotovo nikad ne spominje u medijima. Ne voli toliko javni život, a koliko je povučena pokazuje i činjenica da žena uopće nema nikakvu društvenu mrežu, za razliku od sestre. Kad god se pojavi u medijima, Ceca je u njenoj blizini.

  Udala se i sada se preziva Ockoljić, a ima i blizance kojima je Ceca više nego korisna. Koliko su njih dvije bliske, govori i činjenica da su cijelo vrijeme pandemije proveli zajedno u Cecinoj kući na Dedinju. Pogledajte i slike ove plavuše.

  LEAVE A REPLY