PUTIN SE NAPOKON OGLASIO: Evo šta je poručio NOVOM PREDSJEDNIKU AMERIKE! Zanimljiva izjava

  0
  1891

  Nakon što su gotovo svi svjetski čelnici najavili izbore, nakon kojih je Joe Biden izabran za novog predsjednika Sjedinjenih Država, sada su, nakon dva dana čekanja, napokon stigle i prve reakcije Rusije.

  Zanimljivo je da sama izjava kaže da se Rusija raduje budućoj suradnji s američkim predsjednikom. Ne govore o Joeu Bidenu, što može biti jasan pokazatelj da Rusija neće lako prepoznati rezultate američkih izbora. Kao što su ranije naveli u nekim izjavama, službene rezultate pričekat će nakon žalbi koje će Vrhovnom sudu podnijeti Donald Trump.

  “Kremlj se nada da će moći izgraditi dijalog s budućim predsjednikom Sjedinjenih Država i da će se odnosi dviju zemalja poboljšati”, rekao je Dmitrij Peskov, glasnogovornik ruskog predsjednika, izvijestio je TASS.

  Peskov je također spomenuo kako je vrlo važno graditi dobre bilateralne odnose dviju sila, posebno u pogledu svjetske sigurnosti.

  “Ovo pitanje ne uključuje samo naše dvije zemlje, već se odnosi na sve zemlje svijeta” – zaključio je Peskov.
  Prije nekog vremena ruski su mediji napisali da bi eventualna pobjeda Joea Bidena imala negativan utjecaj na Rusiju. Vladimir Putin, predsjednik Rusije, jednom je rekao da Joe Biden ima oštru antirusku retoriku.

  Treba vidjeti kakvi će biti odnosi između Amerike i Rusije i hoće li između njih biti sve u redu. Nadamo se da će sve proći u redu.

  LEAVE A REPLY