OHOLA svekrva Dževrije iz serije “Kad lišće pada” uslikana FULL sređena! Našminkano lice, NE MOŽETE ni zamisliti kako izgleda(FOTO)

  0
  1398

  U nastavku današnjeg članka malo ćemo zaći u svijet sapunica koje su na ovom području započele prije nekih dva desetljeća. Definitivno su zarazili čitav Balkan, ali i većinu svjetske populacije koja je svaki dan čekala što su njihovi omiljeni likovi pripremili, bilo kakve drame i što će se dogoditi u novoj epizodi.

  Esmeralda i Ezel prve su se preselile na ovo područje, a koliko je bilo popularno govori i činjenica da su se na početku cijele priče prodavale likovi iz najpopularnijih serija. Svi se dobro sjećamo pladnja s kavom s likom Josea Armanda ili spavaćice s likom i djelom Esmeralde. Kasnije su se sapunice počele redati kao na vrpci. Može se reći da danas svaka TV stanica ima jednu TV sapunicu. Snima ih tko stigne, iako je kvaliteta razrijeđena.

  Guler Okten bila je ohola punica iz turske TV serije “Kad lišće pada”. Danas joj je 76 godina, a svi je pamte kao odvratnu i podmuklu ženu, koju su svi redom mrzili zbog njezinih spletki koje je cijelo vrijeme radila u seriji. Protumačila je ulogu Xevrije, a veliku popularnost stekla je u Turskoj, ali i na cijelom Balkanu.

  Okten je sasvim prikladna i normalna žena u prirodi, a pogledajte kako izgleda kad priprema frizuru i kada se šminka. Vaša mišljenja o njoj?

  LEAVE A REPLY