Oglasio se GRAND povodom skandala sa UROŠOM: Evo kakvu poruku su uputili mladom pjevača, MUSLIMANI u šoku (foto)

  0
  4317

  Uz sve što se događa, postoje i prosvjedi zbog trenutne situacije u Americi, za koju mnogi u Srbiji vjeruju da će imati negativan utjecaj na njih, pogotovo jer je Biden bio jedan od onih koji je predložio bombardiranje, Uroš Živković, mlada Zvezda Granda uspio se naći na meti svih medija u regiji, ali i korisnika društvenih mreža, posebno onih iz BiH koji kažu da su mu vrata u ovoj zemlji zatvorena. Naime, Uroš je govorio o ovom događaju, ali ni u jednom trenutku nije požalio što je na nastupu otpjevao kontroverznu pjesmu Baje Malog Knindže NE VOLIM TE ALIJA ZATO ŠTO SI BALIJA, već je samo rekao da radi svoj posao.

  Očito je to bila jedna od najtraženijih pjesama u emisiji i plaćen je za njezino pjevanje, pa je smatrao da je to profesionalno ako publika ima takve zahtjeve, a to ne znači da se pjesma slaže s njegovim osobnim stavovi i mišljenja. No, mnogi su i dalje prilično bijesni zbog svega, a pogotovo zato što je Jadranka Bajraktarević prije nekoliko mjeseci u Crnoj Gori pjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, pa su je svi napali, dok u Srbiji sada nema reakcije nakon ovoga.

  Redakcija bosanskog portala poslala je upit Grand produkciji u vezi s njihovim komentarom u vezi s ovim slučajem, ali nisu dobili nikakav odgovor dok članak nije objavljen. Umjesto toga, danas je na službenoj web stranici Granda objavljena nova Uroševa pjesma Lazarica, koja je zbog toga pohvaljena.

  LEAVE A REPLY