O lepoti Melani Tramp BRUJI CELI SVET, čekajte da vidite njenu majku: SAD SE ZNA zašto je krije, i zašto MRZI Sloveniju, auuu(FOTO)

  0
  2078

  A palm je glavna tema u cijelom svijetu, izbori u Sjedinjenim Državama, koji su usko pripali demokratskom kandidatu Joeu Bidenu. Nakon 4 godine vladavine, maknuo je simpatičnog milijardera Donalda Trumpa s čela Amerike, čije se carstvo procjenjuje na 3,7 milijardi dolara. Vjeruje se da će se Melania Trump od njega razvesti do 28. siječnja.

  To je prije nekoliko dana izjavila njezina bliska suradnica koja je rekla da je željela razvod još 2016. godine, no iznenadila ju je rezultat njezina supruga, koji je postao predsjednik Amerike. To je bio jedan od razloga zašto nije odmah zatražila razvod, a drugi je bio što je čekala da njihov sin završi školu. Sada pravi plan kako u brakorazvodnoj parnici dobiti što više novca za svog sina.

  Inače, ako niste znali, Melania Trump svoj je prvi ugovor o manekenstvu potpisala u Milanu sa 16 godina, a onda joj je karijera krenula prema gore, a nije prestajala sve dok se nije udala. 2005. godine primijetio ju je Donald Trump i tako započela njihova veza koja je za nekoliko mjeseci postala bračna veza. S roditeljima rijetko odlazi u Sloveniju, a realno nema vremena, osim ovakvog supruga.

  Njezina se majka zove Amalija, a uzorita je baka i ima vrlo lagan zadatak naučiti njihova unuka slovenskom jeziku. Inače, njih su dvije, to su Melanijin otac i majka, prije par godina dobile američko državljanstvo.

  LEAVE A REPLY