CELA JUGOSLAVIJA je obožavala TAJČI! SVI su pevali “Hajde da ludujemo”, onda je PROPALA u zemlju, EVO gde je danas i na ŠTA LIČI(TUGA)

  0
  1476

  Vjerujemo da svi vi zaista volite glazbu i pjesme koje su svirale 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. Te su pjesme bile sjajne i mnoge od njih se i danas puštaju na radijskim i internetskim postajama. Današnja se glazba općenito ne može usporediti s onim vremenom i aranžmanima koji su bili vrlo kvalitetni.

  Danas se bavimo glazbom s Eurosonga, a Srbija je najveći uspjeh imala još 2007. godine, kada je Marija Šerifović pobijedila na ovom prestižnom natjecanju s pjesmom Molitva. Međutim, sjeća li se itko od vas 1990. i pjesme “Hajde da ludujemo” u izvedbi Tajči? Ta je pjesma bila zadnja pjesma iz Jugoslavije na Eurosongu koja je te godine postigla velik uspjeh.

  Nepoznata djevojka koja je izašla u ljubičastoj minici, a koja je bila slika i prilika Merlina Monroea, tom je pjesmom zarazila cijelu Jugoslaviju. Svi su otpjevali taj veliki hit, a pjesma je do danas ostala na ljestvicama i rado je slušaju. No, nakon toga, Zvezdana Matejaš, poznatija kao Tajči, jednostavno je pala na zemlju. Više nije ništa snimala i svi su pitali kamo je otišla?

  LEAVE A REPLY