Saudijski milijarder spreman dati JEDAN MILION za divlju noć s njegovom ženom – evo o kome je riječ, svi je znamo – pristat će

  0
  2615

  U današnje vrijeme vrlo je normalno čitati neke takve ili slične naslove koji su bili u domeni znanstvene fantastike do prije 20 godina. Vjerujemo da se svi sjećate filma s Richardom Gereom, kada je od nemoćnog bogataša dobio nemoralnu ponudu da sa suprugom provede samo jednu noć. Zauzvrat mu je ponudio milijun dolara.

  U početku su to odbijali, ali budući da su bili u financijskoj situaciji, prihvatili su njegovu ponudu, zaradili su taj milijun, ali nepovjerenje se uvuklo u njihov brak, posebno s njegove strane, i brak se prepolovio. Sad imamo jednu stvarnu priču koja se dogodila početkom ove godine, a u njoj glavnu ulogu igra jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

  On je šeik Mohammad Bin Salom, težak nekoliko milijardi dolara. Dnevno zarađuje između 300 i 500 milijuna dolara od nafte, a jedan je od vlasnika nogometnog kluba Manchester City iz Engleske. Veliki je ljubitelj starleta, a na svijetu može imati sve što želi, ali uhvatila ga je Kim Kardashian, jedna od najpoznatijih influencerica na svijetu. Udana je i ima troje djece, a od njega je dobila nemoralnu ponudu, da će dobiti milijun dolara ako s njim provede samo jednu noć.

  Poznato je da je njezin suprug poznati reper i producent, a koji je u posljednjih godinu dana pao u financijsku krizu. Još uvijek nije poznato jesu li prihvatili ovu ponudu, a da jesu, očito sumnjamo da će je predstaviti u javnosti. Što mislite o ovakvim stvarima?

  LEAVE A REPLY