Popularni doktor upozorava – kućni ljubimci prenose koronu, riješite ih se dok je vrijeme

0
8973

Koronski virus apsolutno nema namjeru prestati sa svojim djelovanjem i snagom, koja posljednjih gotovo godinu dana uništava cijelo čovječanstvo. Jučer smo prvi put imali preko 1500 zaraženih u Srbiji, a sam Aleksandar VUčić boji se vrlo opasnog scenarija za sve građane Srbije. Iz tog je razloga sinoć posjetio radove na izgradnji nove bolnice Covid u Batajnici.

Navodno bi trebao biti spreman do 2. decembra jer kako je sada sve počelo, očito je da ćemo do nove godine imati pravi kaos kada su u pitanju umrli i oboljeli od ove bolesti. Kad malo bolje izgledate na internetu, uz ove vijesti, uvijek imamo i neke nove vijesti i informacije o bolesnicima. Kako se riješiti covide 19, koji su novi simptomi i uvijek pronaći nešto novo za razmišljanje o svemu tome.

Dejan Knjajić, poznati veterinar iz Srbije, iznenadio je sve gostujući na državnoj televiziji prije nekoliko dana, gdje je govorio o kućnim ljubimcima, te rekao kako postoji vrlo realna opcija da nas mogu zaraziti covidom 19. “Neka istraživanja pokazala su da ni kućni ljubimci nisu imuni na covid 19, tako da postoji realna mogućnost da se zaraze i zaraze u kontaktu s nama.

 

LEAVE A REPLY