Nastavnicu vjeronauke je oženio pa se pokajao – ima prsatu plavušu sad, čovjek je presretan – oči će vam stati

  0
  1933

  U vrijeme kada se na pop sceni ništa ne događa, što je od velikog interesa za domaću javnost, podsjetimo se malo na odnose i odnose pojedinih pjevača, što se tiče obiteljskih stvari. To stvarno zanima sve, zar ne? Danas govorimo o Dadiju Polumenti, koji je zapravo nestao sa scene u posljednjih nekoliko godina.

  Dar-mar je napravio prije neparnih 10 godina, svojim je velikim hitovima punio dvorane i klubove, a može se reći da je bio miljenik publike, ali posebno ženskog dijela koji ga je jednostavno obožavao. Vrlo je dugo bio najpoželjniji neženja u regiji, a onda se, na iznenađenje svih, napokon oženio učiteljicom vjeronauka iz Novog Pazara.

  Zove se Selma Mekić, bila je odana vjeri, bila je pokrivena, što je Dadi na početku jako odgovaralo, međutim, nakon 3 godine braka stvari više nisu bile kao na početku. Počela se žaliti, voditi neuredan život, piti, viđati se s drugim ženama i zamolila ga da prestane pjevati, što mu nikako nije odgovaralo. Pa čovjek je od toga živio, pa mu nije palo na pamet da napusti mikrofon. Brak je pukao, a njih dvoje su se razveli.

  Neko je vrijeme bio sam, a onda je upoznao Anu Mariju s kojom također ima kćer. Njegov najveći hit posvećen je ovoj lijepoj plavuši, s kojom ima kćer. Djevojčica se zove Ivana, a kako je cijela priča s covid 19 započela, u potpunosti se posvetio obitelji.

  LEAVE A REPLY