Ljubio telo Amfilohija, a sada je ZARAŽEN i smešten je u bolnicu: Pa čovek se RASPADA…(VIDEO)

  0
  1797

  Vjerujemo da ste svi bili u toj priči kad je prije 7 dana preminuo poznati Amfilohije, Crnogorac sa Cetinja, i vijest o njegovoj smrti definitivno se proširila Balkanom. Mnogi su ljudi izrazili iskreno sućut njegovoj obitelji, a na njegovom sprovodu bilo je preko 20 000 vjernika i poznatih osoba iz javnog života.

  Međutim, ono što je šokiralo sve koji nisu iz Crne Gore i koji nisu iz pravoslavne vjere bilo je to što su mu škrinja bila otvorena puna 2 dana i što su ga vjernici voljeli. Najgore od svega je što su se 6-godišnjaci poljubili u usta muškarca koji je bio mrtav 2 dana. Pa gdje je tu logika?

  Tom prilikom ministar zdravlja Republike Srbije odmah je najavio da kutiju treba odmah zatvoriti, jer postoji realna mogućnost da se neko zarazi. Nije aludirala na cvid 19, već na običnu infekciju koja je imala veze s higijenom, jer je realno njegovo tijelo već počelo da se raspada. Blagoje Baković, poznati vrbaski književnik kojeg se može vidjeti na snimku kako ljubi Amfilohija, već je nekoliko dana u bolnici, jer je obolio od virusa korone.

  Na snimci se lijepo vidi kako predaje mobitel nekome da ga snimi dok mu ljubi ruku. Kako prenosi Nova.rs, trenutno je u vrlo lošem stanju, a nije poznato je li na taj način zaradio virus korone. Video prikazuje kako mu se nekoliko puta zaredom ljubi u ruku dok stoji nagnut nad skelom. Blagoje Baković do sada je objavio preko 50 zbirki pjesama, a za života je primio vrlo velik broj nagrada.

  LEAVE A REPLY