Karleuša UNIŠTILA i ponizila Bajdena! “Zbog tebe su deca 90 ih u Srbiji vrištala, Srbija ubicama NE PRAŠTA!”

0
5566

Jelena Karleuša je netko tko uvijek mora biti u središtu pozornosti na ovaj ili onaj način. Žena koja jednostavno ne može podnijeti da bude po strani i da se o njoj ne govori. Uvijek će pronaći temu ili način da se veže, raspravlja i tako postavi u epicentar događaja. Svi se sjećamo situacije kada se otvoreno sukobila s Dua Lipom.

Na kraju se dvoboj pretvorio u pucnjavu na Instagramu, a tema je svakako bila Kosovo, a dobro je poznato da su roditelji Dua Lipe iz Albanije. Počela je prisvajati ajvar, a Karleuši nije bilo dobro od svega toga pa joj je otvoreno rekla da, ako toliko voli Kosovo, neka dođe ovdje živjeti. U nastavku se usredotočujemo na 49. predsjednika Sjedinjenih Država Joea Bidena koji je uvjerljivo pobijedio Donalda Trumpa.

Čak mu je kasno sinoć čestitao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Iako je kasnije rekao novinarima da je za Srbiju puno bolja opcija da zadrži predsjednika Donalda Trumu. Rijetko se tko sjeća da je Biden bio senator i da je u to vrijeme bio među prvima koji je glasao za neovisno Kosovo. Jelena Karleuša ne bi bila ono što jest bez najave novog predsjednika Amerike.

“Bila sam u skloništu ‘99. S drugim nevinim ženama i djecom, koja su vrištala od straha, zbog vaših glupih odluka i ideja”, označila ga je glupimtfkr. Treba vidjeti kako će Balkan reagirati na njegovu najavu.

LEAVE A REPLY