Crna ovca u porodici – evo ko je Bajdenov sin – poslije smrti brata, on je 2016. uradio jezivu stvar – cijelu Ameriku šokirao, kako je mogao

  0
  1219

  Izbori u Sjedinjenim Državama napokon su gotovi, ali još nisu gotovi. Kao što znate, demokratski član Joe Biden pobijedio je Donalda Trumpa u bliskoj utrci, a pokazalo se da je potpredsjednik Amerike uzeo presudnih 2 milijuna glasova koji su Trumpa koštali novog mandata.

  Mnogo je peripetija, prije nego što je Trump predsjedničke ovlasti predao Bidenu. Naime, sam je podnio par žalbi na glasove i liječi sustav sporne države, gdje je izgubio vrlo velik broj glasova. Rok za žalbu je 48 sati, a najviše prigovora na prebrojavanje glasova imao je na Aljasci, Pennsylvaniji i Georgiji, gdje ga je Biden definitivno pomeo s lica zemlje i gdje su sami izbori pukli.

  Sada se cijela javnost pita tko je zapravo Joe Biden, koji će biti najstariji predsjednik u povijesti Sjedinjenih Država. Bio je senator u američkom Kongresu prije kandidature za predsjednika Sjedinjenih Država, međutim, američki mediji govorili su o nekim vrlo neugodnim stvarima koje su usko povezane s njegovom obitelji. Njegov sin Hunter Biden crna je ovca u obitelji, ima 50 godina i odvjetnik je.

  Bio je u vezi s Hali Biden, a to je zapravo supruga njegovog brata koji je 2017. umro od tumora na mozgu. Što mislite o ovim informacijama, malo s njegove strane? U ovoj bolesnoj vezi bili su do prošle godine, a cijelu priču podržao je i njegov otac, dok je javnost ispljunula ovaj čin. Sada se oženio manekenkom Melissom Cohen, s kojom ima dvoje djece.

  LEAVE A REPLY