POKUŠAO JE SAKRITI od očiju javnosti: OVO je Dodikova ćerka, PA BOŽE! Šta je ovo? Sad se zna zašto je krio, PA I MI BI!

0
3490

Za danas vrlo zanimljiva i vrlo atraktivna tema. Vjerujemo da vas je jako zanimalo kako izgleda netko od rođaka ili najbliži što se tiče poznatih balkanskih lica. Do sada smo donijeli puno takvih priča, a najviše vas je zanimala ona u kojoj smo predstavili kćer Saše Popovića, za koju se može reći da je prilično ružna.

Dugo se nije znalo tko je kći Aleksandra Vučića, ali i to se nedavno saznalo. Još uvijek smo u politici i imamo posla s kćerima poznatih državnika iz regije. Idemo u Republiku Srpsku, gdje je glavno lice i dalje Milorad Dodik, koji je u posljednje vrijeme napredovao jer je postao član predsjedništva Bosne i Hercegovine. Poznato je da ima veliku obitelj i sina Igora koji je stalno u medijima.

Također je predsjednik Košarkaškog kluba Igokea, koji je u vlasništvu njegovog oca. Međutim, njegova supruga i kćerka Gorica vrlo su rijetke u medijima, nikada nije javno eksponirana, a sada je bh. Medij smislio ove slike. Donedavno je bila i direktorica Radio Igokee, ali sada je u uredu Željke Cvijanović.

Vjerujemo da je do ovog vrlo dobrog posla došla preko oca. Kad malo bolje pogledate slike, može se reći da je ista kao i otac. Slažete li se s nama?

LEAVE A REPLY