OGLASILA SE I Marina Tucaković nakon što joj je sin URINIRAO drugaricu: “Ne znam šta je tu čudno? Hag?!…”

0
3034

Balkan jednostavno živi od farsa i raznih drama što se tiče pop glazbe, a to se posebno odnosi na događaje koji se prije svega tiču ​​pjevačkih zvijezda u Srbiji. Kad kažemo skandal i drama, prvo na što pomislimo su Jelena Karleuša i Dara Bubamara, međutim, posljednja 2 dana Srbija ne govori o njima, već o Ceci Ražnatović.

U spletu cijele drame, koju je jučer započeo sin Marine Tucaković, nije se našla ni krivom ni dužnom. Naime, podsjećamo, Milana Laću Radulovića srpski portal pitao je za komentar nove pjesme Dine Marilyn i je li mu se uopće svidjela. Poznato je da je Laća vrlo cijenjen kao tekstopisac, ali ne toliko kao njegova majka Marina Tucaković.

Vrlo je dobro poznato da je Marina Tucaković usredotočena na naše govorno područje, dok je njezin sin više na inozemno tržište, a ako niste znali, u posljednjih je nekoliko godina za svjetsku superzvijezdu Anastasiju napravio čak 3 pjesme. Bio je presudan što se tiče nove pjesme Dine Merlina, a kratko i jasno je odgovorio: “Nemam mišljenje o novoj pjesmi Dine Merlina, jer ne želim komentirati ratne zločince poput njega i Cece Ražnatović, njima je mjesto u Haagu.” .

Ceca je već čula za njegovu izjavu, ali jednostavno nije htjela komentirati stvar. Vrlo je dobro poznato da Laća voli konzumirati opijate, pa je sasvim moguće da je bio pod njihovim utjecajem. Danas je kontaktirana Marina Tucaković, ali ona je rekla da uopće nema šanse da je to rekao njezin sin.

LEAVE A REPLY