KUĆA U BLATU NA SELENDERI! Utukla milione a rodna kuća BEZ FASADE, ma BRUKA I SRAMOTA!

  0
  1419

  Za danas malo na repertoaru domaće estrade. Govorimo o lokalnim zvijezdama koje danas uzimaju milijune eura, žive u svili i baršunu, ogromnim vilama, ali zbog toga zaboravljaju odakle su. Prije nekoliko dana imali smo priču o Dušku Tošiću koji u Kini uzima milijune igrajući nogomet, ali njegovi roditelji žive u trošnoj i neuglednoj kući u Zrenjaninu.

  Također, MIlica Todorović zaboravlja roditelje, jer u Kruševcu, gdje su još uvijek njezini roditelji, nije ni napravila fasadu za svoje roditelje. Danas govorimo o ženi koja je u posljednje vrijeme podigla najviše šunki, a to je Tanja Savić, koja je posljednjih godinu dana bila u velikoj agoniji u bračnom životu.

  Između nje i supruga Dušana postoji velika svađa, čak smo imali i u jednoj situaciji da ju je fizički pretukao par puta i da je čak djecu odvodio u Australiju bez njenog dopuštenja. Trenutno im se sudi, otpuštaju se međusobne optužbe, kao i javno iznošenje prljavog rublja. Tanja Savić dugo nije razgovarala s roditeljima, a bila je to kontroverzna kuća, koju je željela prodati kako bi snimila novi album, koji će joj oživjeti karijeru.

  Naime, kuća je bila na njezinu ocu, a on nije želio dati dozvolu da se proda, jer je to poklon njegovim unucima. Sad su stvari napokon izglađene, samo ne znam kome je prodala tu kuću, jer je unatoč svim milijunima koje je zaradila, uopće nije obnovila. Što uopće mislite o Tanji Savić, tko je u pravu, o njoj ili njenom suprugu Dušanu?

  LEAVE A REPLY