Gde je NESTALA Melanija Tramp? Nikome nije htela da čestita, samo SEDI I PRIGOVORA! Svi kažu da ČEKA SAMO OVAJ DAN!

  0
  1442

  U posljednjih nekoliko dana glavna vijest u cijelom svijetu bila je tko će biti novi predsjednik Amerike. Cijeli postupak prebrojavanja glasova vukao se za nas, nevjerojatnih 5 dana, a kako su dani prolazili, postajalo je jasnije da je demokratski predstavnik Joe Biden bio favorit broj 1 i da će se Donald Trump morati iseliti iz Bijele kuće.

  Jednostavno se nije želio pomiriti s tom činjenicom, već je stvarao probleme iz sata u sat, koristeći sve i svašta, čak i slanjem svojih ljudi da prave probleme na mjestima gdje je Biden bio apsolutni favorit. Ništa se nije moglo učiniti da se smanji njegova prednost, čak ni svakodnevne prigovore koje je podnosio izbornom stožeru.

  Žalio se na nepravilnosti u glasanju u 3 ključne države, a konačni glasovi iz Pennsylvanije zakucali su posljednji čavao u njegovom predsjedničkom mandatu. Zanimljivo je da je Melania Trump glasala prvog dana na Floridi, a oda se tog dana uopće nije pojavila u medijima s Donaldom Trumpom, što je za sve bilo više nego čudna stvar. Svi su se pitali što joj se dogodilo, kao da je pala u zemlju?

  Vjeruje se da su, ako se do sada uopće nije oglasila, svi uvjereni da joj uopće neće čestitati na pobjedi, kao ni da se najavljuje kroz suprugove tvrdnje da je ovdje bilo govora o krađi izbora. Prema glasinama, samo je čekala predaju vlastima kako bi mogla predati brakorazvodnu parnicu. Odnosi su se odavno zahladili.

  LEAVE A REPLY