Aleksandar Vučić besan, POSLAO PORUKU SVIMA! “Hoćete da se ulizujem Bajdenu? NEĆU, nisam mali miš!

  0
  1077

  Jučer kasno popodne završili su izbori u Sjedinjenim Državama, koji su do sada bili najneizvjesniji s puno preokreta. Biden i Trump izmjenjivali su se u državama iz minute u minutu. No, kako je vrijeme prolazilo, Biden je sve više povećavao svoju prednost. Donald Trumo je sve teško podnosio, pa se služio nedopuštenim sredstvima.

  Pomalo na balkanski način, poslao je svoje ljude da prave probleme na nekim biračkim mjestima, čak je podnosio žalbe na brojanje glasova u 3 države, ali je i odbijen, pa se morao pomiriti s činjenicom da Amerika ima novu, najstariju predsjednik u povijesti. Sinoć je savezna država Pennsylvania odmjerila Bidenovu stranu, kako bi slavlje moglo započeti u njegovom izbornom stožeru.

  Aleksandar Vučić obišao je sinoć užurbane radove u Batajnici, gdje se brzom brzinom radi u novoj bolnici u Covidu. Trebao bi biti dovršen do 2. prosinca i bit će to najbrže izgrađena bolnica u povijesti Srbije. Novinari su odmah pitali, kakvo je njegovo mišljenje o Bidenovoj pobjedi? Okupljenima je rekao da mu ne pada na pamet lizati Bidena, za Srbiju bi bilo bolje da je Trump pobijedio, ali što je tu?

  Rekao je da nema šanse da liže Bidena, da se nikoga ne boji, pa nije ni mali miš, rekao je to kroz smijeh, ali vjerujemo da je to duboko mislio. Sve u svemu, Buckden ne zna ništa o Srbiji, ali dok je bio na mjestu senatora, dao je svoj glas za Kosovo, pa ga se Srbi nisu dobro sjećali.

  LEAVE A REPLY