Rezultati izbora u Americi, GOTOVO JE! Sve je sada gotovo, ON JE POBEDIO!

  0
  1852

  U posljednjih nekoliko dana glavna vijeća u svim krajevima svijeta bili su veliki izbori za novog / starog predsjednika u Sjedinjenim Državama. Podsjećamo, na samom početku izbora Donald Trump bio je apsolutni favorit, no Joe Biden počeo je prijetiti iz sata u sat, a na kraju je iskoristio sveukupnu prednost koja iz sata u sat raste sve više i čini se nedostižnom. Sam Trump.

  Kako izvještava CNN, koji je relevantan u svim mogućim parametrima, za sada Joe Biden ima 253 elektronička glasa, dok Donald Trump ima 213. Kako se dalje navodi u njihovom obraćanju javnosti za pobjedu i preuzimanje Bijele kuće, potrebno je 270 elektroničkih glasova. Bidenu treba još nekoliko glasova iz ključnih država u kojima glasovi još nisu prebrojani, poput Oregona i Nevade.

  Još se čekaju rezultati iz Pennsylvanije, Nevade i Aljaske, a sam Donald Trump podnio je žalbu protiv prebrojavanja u 3 savezne države zbog nepravilnosti samog glasanja, ali njegov prigovor nije prihvaćen. do samih biračkih mjesta kako bi stvorili probleme u samom glasanju.

  Džordžija je najavila novi postupak brojanja glasova, a sve bi moglo potrajati do nedjelje. Trump vodi u Arizoni, dok je Biden u prednosti u Pennsylvaniji. Sve u svemu, kad se zbroji i oduzme, ako sve bude išlo prema uputama, Joe Biden bit će novi predsjednik Amerike.

  LEAVE A REPLY