Maca Diskrecija RAZBESNILA SRBIJU! “Znate li vi KOLIKO ja zarađujem?” Mislite da mogu živeti od 500 BEDNIH EVRA? Toliko potrošim za 2 dana na…

0
1059

Za danas vrlo zanimljiva tema i vrlo neobična priča, a tiče se lijepih djevojaka na Balkanu koje su oponašale svjetske modne trendove i kako dobro zaraditi, steći slavu i vrlo velik broj ljudi i sljedbenika na Instagramu. Svi su željeli biti Kim Kardashian, ali to nije tako lako.

Sve je počelo s Tijanom Ajfon i Stanijom Dobrojević koja je nametnula standarde djevojaka koje sebe nazivaju starletama, a nisu ništa drugo do obične prostitutke, koje su u sebe uložile puno novca i koje svoje tijelo prodaju za masni novac. Poznato je da političari i poslovni ljudi, kao i poznati sportaši, jednostavno obožavaju ove vrste djevojaka.

Jedna od njih je zasigurno Maca Diskrecija, Bosanka koja se prvi put pojavila u reality showu pod nazivom Parovi. Bila je ravna kao daska, a onda je od zarađenog novca napravila sise i cijelo tijelo, a bila je jedna od rijetkih koja je priznala da pravi društvo bogatim muškarcima, imala je i tarife koje je javno objavljivala. Žene je i dalje mrze zbog toga, a nedavno je otišla i korak dalje.

Otvorila je web stranicu na kojoj otvoreno nudi svoje usluge, a za slike i videozapise morate platiti od 100 do 1.000 dolara, ovisno o tome što želite vidjeti. Samo čavrljanje s Cat Discretion na ovoj stranici košta 5 dolara da biste započeli priču. Tko voli, neka voli. Sad je bijesna kad je rekla da ne razumije ljude u Srbiji koji cijeli mjesec rade za 500 eura, jer toliko potroši u 2 dana na krpe. Arogantno, zar ne?

LEAVE A REPLY